Episode 2

Yeay finally dpt jumpa positive opk on cd9. smlm i ade post psl egg white.. doakan i n hubby dikurniakan zuriat utk bulan ni.. jumpa positive opk dah mcm dpt positive upt pulak. huhuhu

Episode 2
1 Balas

Masa ni cycle period sis berapa lama ya

4y ago

Kira sis consult dgn pakar hampir 9bln laa ye. Itu la sy dah lewat period 3hari. Ingt kalau period terus ke pakar utk next appointment. Sama laa sy dgn suami pun nak terus ke pakar sbb tak nak tunggu lama ☺️. Doakan sy pun berjaya hamil juga ya sis.