Semoga dikurniakan rezeki 💖

I’m in ny twenties right now and fasa umur ni happy sangat tengok many of my friends yg telahpun berkahwin dan dikurniakan zuriat. I have been married for around 4 years but tak rasa pun macam dah 4 tahun. Rasa macam baru kahwin and many more to go through together with my husband. I’m a career oriented person. I suka bekerja. I have my own business which is TyraYusoffHijab. Alhamdulillah happy bekerja. Nak pergi mana2 pun onz je, vacation, shopping, dates etc. I’m thankful for my life Alhamdulillah. But sooner or later ni, nak masuk age 30 dah nanti, dah datang dah dalam hati keinginan utk berkeluarga. Tapi of course, takut and nervous tu ada. I still cannot imagine how’s the pain especially utk deliver baby!😄 Tapi, after all, I dah mula rasa that it’s good to have family. In fact, recently I suka tengok members of this channel yg get double lines, stories of parenting etc. I’m like tumpang gembira for you!💖 My husband and I tak pernah plan pun. Kami serahkan je pada rezeki. Setakat ni, belum dikurniakan rezeki zuriat. Tapi rezeki lain2 tu Syukur Alhamdulillah. Rezeki kan pelbagai. Syukur. And, deep down, I totally doakan that we will both be having our son & daughter in shaa Allah. I selalu rasa I akan dapat twins! I don’t know but I just feel like it. Doakan kami dikurniakan rezeki anak-anak lepas ni ya 🥰 Who knows it would be the right time. Semoga dipermudahkan urusan kita semuanya dan dikurniakan rezeki sebaik-baiknya. Rezeki anak-anak soleh dan solehah, anak-anak yg berbakti kpd kedua ibu bapa, dan berjaya dunia akhirat. Rezeki suami yg sentiasa berikan yg terbaik utk isteri, kasih dan sayang selalu pada isteri. Dan kita sebagai isteri untuk sentiasa memahami suami dan menjadi kekuatan buatnya. Mudah-mudahan ada rezeki utk kami ada our babies!☺️ Aaminnn..

10 Balas

Alhamdulillah, best nya saya baca sis dah ada career sendiri, dah dikira stabil in your career and relationship, and dah kira puas (maybe almost la kan hehe) travel 🤩🤩🤩😍😍. Masha Allah the life I imagined for myself, tapi ya, semua kita berbeza rezeki ❤️. Insha Allah klu sis dh rasa bersedia, blh la start dari sekarang eat healthy banding biasa, dan kalau b4 this tak biasa workout, mula workout..take folic acid and zinc every day. Kalau sy ambil skli with b complex 🥰. Then husband sis pun suruh jg makan zinc, folic acid dan b complex sama2 🤗 All the best for you both in TTC, insha Allah 🤲🏻

alhamdulillah. seronok dengar kehidupan life u. 4 tahun dah kahwin, semua dah ada.. sure lah rasa teringin pula nak timang anak sendiri. baguslah. boleh la buat preparation awal. makan asid folic, or any kind of healthy food for conceive baby. cam brokoli, dairy product, spinach etc. insyaallah, kalau ada rezeki tu tak ke mana. saya doakan sis bahagia.

2y ago

Wahhhh thank you sooo much sis for your tips!! Love sangat 😍 In shaa Allah sy akan cuba amalkan tips yg sis bagi. Kalau ada tips lagi silalah share dgn sy ye 🥰 Doakan kami suami isteri Semoga Mudah2an dikurniakan rezeki babies 💖

Saya masa mula kawin pon suami cakap rilek dulu, mood honeymoon dulu, then tersedar 30series is coming very soon😂 kami cuba alhamdulillah cepat rezekinya, cuma diuji time pregnant ni dengan a few complications, sekarang pon dah warded on 31week until delivered 😅 Doakan saya dan baby dipermudahkan urusan dan selamat😘

2y ago

Hehehe semoga dipermudahkan sis! I takdela nak honeymoon ke apa. I just so enthusiastic of my career and working life! It makes me happy. But yeah nanti2 masuk 3series, kena start to be prepared dah la no matter how kan 😍 Semoga kami suami isteri dikurniakan babies!🥰

Sis cuba makan acid folic suami isteri ,, sya doakan sis dpermudahkan urusan dlm mndapatkn zuriat ,, stay strong and stay positive 👍🏻 you can do it berdoa bnyk² dan tawakal kepada MAHA ESA 💪🏻

Amiinn semoga dikurniakan rezeki yang melimpah ruah untuk awak dan suami 😍 samalah kita suka tengok mommies dalam ni cerita pengalaman masing² hehe

2y ago

Thank youuu dear atas doa 🥰🥰🥰 Sooo sweet of you!💖

Aamiin semoga Allah permudahkan segala urusan Tyra yusof dan di murahkan rezeki selalu. 😊

2y ago

Aaminnn.. terima kasih dear 🥰 Terima kasih kerana sudi mendoakan 💖 Appreciate it a lot ☺️

aamiin sis. saya doakan semoga sis dikurniakan zuriat soon insyaAllah aamiin🥰

2y ago

Aaminnn 💖💖💖 Terima kasih sis kerana sudi mendoakan. I appreciate it so much dear 🥰

Aamiin ya rabbal alamin.

2y ago

Ya sis. Aamiin. Moga dipermudah urusan. Saya faham perasaan nak anak ni. Banyak kan berdoa ya sis

amin

2y ago

Aaminnn terima kasih sis 💖