DIKURNIAKAN ZURIAT SOLEH SOLEHAH

Minta jasa baik mommies yang tgh pregnant untuk mendoakan kami yang TTC supaya dikurniakan zuriat yang soleh solehah. Kami doakan mommies and babies sihat walafiat, mudah untuk bersalin & dipermudahkan segala urusan. Jangan putus asa buat yang Masih berusaha. Moga ada sinar buat kita ❤️

2 Balas

saya tak pregnant, tp saya percaya selagi kita orang perempuan ada Rahim, kita boleh pregnant 🥰 Aamiin YRA 🤲🤍

terima kasih.. jgn putus asa dan percaya suatu hari awak pasti ada rezeki juga