Doakan saya dan suami dikurniakan zuriat sihat, sempurna, soleh & solehah. Saya hormon tk stabil,

Always period sikit byk setiap bulan

21 Balas

Sy juga period tak teratur. Kdg2 period banyak lama pula tu dalam 3minggu.. kadang2 tiada langsung berbulan. Kawin baru 11bulan..tiba2 minggu lepas scan pregnant. Percayalah rezeki tu akan datang tepat pada waktunya. In Shaa Allah. Yang penting jaga makan yg sihat2 ok.. Kawan syorkan masa baru kawin makan bawang putih suami isteri 😅

1y ago

Amin ya mujib, Tahniah awak. Terima kasih awak inshaAllah kami cuba amalkan ❤️

1. Ikhtiar perubatan moden - Jumpa pakar utk diagnose masalah dua2 belah pihak 2. Ikhtiar supplement 3. Ikhtiar perubatan islam Sy ttc 5 tahun sis.. byk suka duka, period dlu x stabil jgk. Alhamdulillah berkat usaha skrg dh 7 bulan😃 moga rezeki sis dan suami pulak🤲🏻

1y ago

Amin ya mujib, Tahniah Puan. Moga dipermudahkan segala urusan bersalin nanti ❤️

Aminn 🙏🏻 klu baru kawen boleh ttc sndiri dulu. Klu dh lama kawen, seeloknya puan jumpa pakar utk nk dpt kn rawatan hormon/kesuburan and anything berkaitan period. Insyaallah ada ubatnya, jgn biar lama2 🤗

InShaaAllah sis, selagi ada rahim selagi tu masih ada harapan. Semoga dipermudahkan urusan sis untuk memiliki zuriat.. amin ya mujib 🤲

semoga Allah izinkan awak mengandung bila tiba masanya.. aamin yaarobbal'alaminn..doa banyak²..tawakal tu penting..

Cuba amalkan jus MAMARIAM sis .. sya Amal Dlm 3bln je skrg da lekat 8week ..sya ttc 6thn

Semoga Allah makbulkan & dipermudahkan segalanya. Aamiin ya rabb.

InsyaAllah ada rezeki tu.. as long as ad period, maksudnya ada ovulation

1y ago

X jgk sis.. kdg period ada tp rupanya xde ovulation.. telur x sempat matang.. blh baca tentng pngidap Pcos.. sy dlu pcos, period tiap bulan tapi xde waktu subur.

InsyaAllah Amin! Semoga Allah permudahkan semuanya juga.

Insyaallah. Amal 40x alfatihah stiap kli lps solat.