~ Alhamdulillah ~

Alhamdulillah syukur penantian hampir 3 tahun , mendapat khabar gembira dibulan akhir tahun 2020 ... doakan kandungan sy & baby baik² semuanya , semoga yg menanti zuriat dikurniakan zuriat yg sihat , soleh solehah aamiin aamiin 🤲🏻😊 #ttc #2tahun9bulan #RezekiDrAllah

~ Alhamdulillah ~
42 Balas

Alhamdulillah.. baby 2021, sy pun penantian 4yrs, bulan nov dapat news preggy. Mmg x sngka juga, sbb dgn husband planning dah byk utk 2021.. smoga awk & kita smua mommy yg sedang preggy dipermudahkan urusan & mommy & baby sihat selalu, aamiin.. jaga diri 💕

3y ago

TQ sis , u too jaga diri bebaik na , semoga baby & ibu baik² sihat² selalu aamiin 🤲🏻

hi,alhamdulillah bestnya pregnant..boleh share x pngalaman sblum upt + ..period lewat brpa ari? pstu breast ade sakit x? ada simptom2 lain ? sy ttc 1y6m

3y ago

Alhamdulillah , blh² , sy jenis period xtetap , xdtg period dh 2 bln , blh terdetik check tu sbb seminggu lebih sakit puting breast , sakit pinggang & cramp perut on off , sehari sblm check tu sy angkat beras 10kg , malam tu sy sakit pinggang teramat , esok check upt shopee naik smaar2 , still xcaya, 3,4 hari lepas tu check semula upt farmasi plk alhamdulillah +ve makin terang 😊

Tahniah kak, semoga baik baik ye. saya baru keguguran bulan nov 2020, doakan semoga tahun 2021 allah kurniakan zuriat utk saya dan suami . Amin🤲🏻

3y ago

amin insyaallah semoga allah permudahkan segalanya

Alhamdulillah sis..semoga dipermudahkan urusan sis dn kandungan..doakan sy jugak ye yg masih menanti zuriat sndri..🙏🏻☺️#ttc6tahun

3y ago

Aminn2..terima kasih sis..insyallah..🙏🏻

alhamdulillah, tahniah sis, jaga diri, emosi dan juga kandungan ye😘❤️semoga semua nya baik baik je, if anything boleh refer doctor

3y ago

Alhamdulillah TQ sis atas nasihat 😊❤

Alhamdulillah tahniah sis !! semoga dipermudahkan urusan sis . enjoy your pregnancy journey hehe . jaga diri ya sis . ❤️

3y ago

Alhamdulillah Tq sis , in shaa Allah mudahan baik² ya 🤗😘❤

Alhamdulillah...didoakan sis dan kandungan sentiasa dilindungi Allah dan dipermudahkan semua urusan sis nanti...Aaminnnn.

3y ago

aamiin aamiin Ya Allah , Tq sis atas doa yg baik² 🤗❤😘

semoga Allah swt permudahkan semua urusan kita smpai melahirkan zuriat kita sndri slmt ibu dan ank aamiin

3y ago

Aamiin aamiin Ya Allah TQ sis ,take care na ❤😊

Sama dengan saya sis Penantian 3 tahun allamdullah saya mengandung sekarang dah 14 minggu 2 hari

3y ago

Alhamdulillah syukur tahniah sis jaga bebaik na , semoga dipermudahkan segala urusan sis , masa first p scan berapa minggu kandungan sis ?

Alhamdulillah . tahniah . semoga baby dan sis sihat . 😊 doakan saya juga ye semoga mendapat zuriat . 😊

3y ago

Alhamdulillah TQ sia , sy doakan semoga sis dikurniakan rezeki zuriat 2021 nanti amiin aamiin Ya Mujib 🤲🏻❤