Beli Barang Baby

Hi momy yg cantik semua... Momy cha nk tnya lah kan... Ada ke momy2 kt luar sana yg feeling excited mcm momy cha ni.. Xsabar², kndgn bru 10w hbis semua brg baby dh momy cha bt list dan start nk beli dah... Ada x momy lain yg mcm momy cha.. Say somethg sikiitt????

32 Balas

Sy 7bln baru 20% je beli brg baby. Mmg lewat start beli brg. Sbb pnh gugur. Jd selalu ada prsaan ragu2 btl ke menjadi kandungan kali ni. Sbb tu asek tangguh beli smpi skrg x lengkap lg.