Beli Barang Baby

Hi momy yg cantik semua... Momy cha nk tnya lah kan... Ada ke momy2 kt luar sana yg feeling excited mcm momy cha ni.. Xsabar², kndgn bru 10w hbis semua brg baby dh momy cha bt list dan start nk beli dah... Ada x momy lain yg mcm momy cha.. Say somethg sikiitt????

32 Balas

Klu sy, disebabkan gaji kami laki bini tak banyak mane, start 10 minggu sy dh beli brg sikit2.. Tak terase duit habis sedar2 smue brg baby n pantang 95% complete.. Kire2 dh habis dekat 2k jgk. Tinggal bajet utk kos bsalin bulan 10 je nanti.. Hehe

5y ago

Uishh dkt 2k juga yer... Tu lah xmusthl la sbb skrg brg mahal sgt... Tpi demi si comel nnti... Bekorban lah jnji baby selsa