REPEAT SCAN 3 KALI MASIH KOSONG

Ada tak sama mcm sy.. Harini dh msuk 3 kali scan masih kosong.. Kata dktor kandungan masuk 7 mggu anggaran mcm ni sb janin belom nmpak lagi.. Cuma nmpak kantung.. Dan dktor repeat scan 2 mggu lagi.., 😌sedih je rasa.. #firstmom #firstbaby #pleasehelp

4 Balas

saya byk kli scan atas dan bawah..kantung nmpak xnmpak..makin mgecik..cet beta kenaikan xcantik,xdouble..last doc bagi injek progrestron dan bg duphaston..end up saya gugur 8w...mgkin sbb saya stress jgk sbb doc dh bgtau awal kandungan xjd

sy mcm sis gak..scan 7w xde nampak pape.. lagi sedih.. tapi alhamdulillah semua ok..skrg dah 11w.. scan ngan pakar pagi td.. twin A melompat..doktor pun ckp semua ok.. doa byk2..insyaAllah..

Saya masa 7w pun nmpk kantung shj, repeat scan 9w alhamdulillah nampak jantung kelip kelip dkt monitor. Saya pun risau memula, banyak doa, talk to baby.

2y ago

Yeke awak.. Sy risau je sb semalam dktor ckp tkut kandungan tak menjadi.. Tu la rasa sedih ja dgr.. Harap nanti masa scan sekali lagi nmpak dah.. 😌

try pergi scan masa week ke 10.. janin doh comel dah masa tu.. awal2 ni jaga makan rehat cukup2 je dulu