Selera Makan

Hi moms, boleh tanya, kalau kandungan usia 6/7 minggu, selera makan memang ke laut dalam ke? First pregnancy tak pulak macam ni. Cuma first pregnancy tu saya miscarriage masa minggu ke-9.

11 Balas

Mcm kes sy ni sis....preg ptama sy kguguran...13w.... Pstu skrg preg lagi...bru 7w....bab mkn...hmm...klau bole xmo hidu bau mknn...xmo tengok mknn... Tp kn sis...apa yg sy bole ckp...lain org...lain ragam preg.nya...