First trimester

Normal ya kalau takda selera makan? Seksa rasanya nak makan nasi pun tak lalu. Berapa lama ya kebiasaannya fasa takde selera ni? Risaukan kandungan ni baru 7 weeks😢 #bantujawab #ingintahu

2 Balas

normal tu sis. saya awal awal dulu pun tak ada selera tapi nak taknak kena juga makan untuk tambah tenaga dan zat pada ibu dan bayi.

walau takde selera mommy kene makan jgk utk baby ya walaupun akan muntah..atleast ad zat akn pergi ke baby jgk🥰