keputihan infection

Hi mommy,sy baru 8 weeks. arini sy pegi klinik utk nk tahu result sample keputihan sy.. Doc ckp ade infection..doc bagi ubat insert dlm vagina... Risau.. Nk tanye mommy Infection tu bahaya ke utk baby ? Makanan pe yg di larang mkn masa infection ni dan pe yg perlu makan utk cure infection ni.. Sape ade pengalaman pls share ur info mommy...

2 Balas

Kalau doc yg sy pg tu die pesan makanan yg diawet and berjeruk xelok.. Ikn masin, telur masin, budu...