GBS Infection

Salam.. nak tanya siapa yg pernah kena GBS infection ni? adkh berbahaya utk mommy dan baby? mcm mana cara utk memulihkan ya kalau dah terkena? sis risauu 😰#1stbaby #mommybuntu

2 Balas

gbs kena ambik ubat yg hospital/klinik bagi sampai baby lahir, selagi awak ikut arahan doctor insyaAllah baby okey. klau pandai2 buat rawatan sendiri tu no komen la 🤭🤭 maybe bleh tanya pendapat doctor utk czer

4y ago

yaa. selalunya dah hujung2 dorang akan bagi antibiotic utk pastikan kuman tu tak jangkiti baby yg lahir secara normal. klau czer takda masalah..

Up