keputihan infection

Hi mommy,sy baru 8 weeks. arini sy pegi klinik utk nk tahu result sample keputihan sy.. Doc ckp ade infection..doc bagi ubat insert dlm vagina... Risau.. Nk tanye mommy Infection tu bahaya ke utk baby ? Makanan pe yg di larang mkn masa infection ni dan pe yg perlu makan utk cure infection ni.. Sape ade pengalaman pls share ur info mommy...

2 Balas

Sy pun kena aritu, masuk ubat ikut bawah sekali dah baik.then lepastu sy amalkan mamariam.terus bersih sampai sekarang

5y ago

Oh yeke.. Sis brp weeks skrg?

Kalau doc yg sy pg tu die pesan makanan yg diawet and berjeruk xelok.. Ikn masin, telur masin, budu...