Azlisse, Malaysia

Hoping for a child

About Azlisse

pre eclampsia
Sekadar nak bercerita pengalaman. Sy baru 3 hari bersalin pada 36 weeks 2 days, emergency c-sec. Sepanjang hamil, sy xde masalah darah tinggi dan juga kencing manis. Semuanya indah. Masalah lapar jer
..read
Tq sis sbb share psl ni
constraction
ada petua tak atau amalan supaya sakit contraction tak melampau sangat? hahaha dah dekat due ni ngeri pula nak hadap contraction.
Banyakkan zikir...kerap berjalan..mind setkan kat otak ..x sakit sangat..sikit je sekejap je....
Bnyakkan berzikir dan berjalan ...insha allah mudahkan tuk bukah cm...
Xde petua..cuma klu dah sakit kene makin kerap jln..sy doakan sis dipermudahkan...jgn kene induce..sakit dia lgi teruk dr contraction normal..ape pun chill je sis
Baca doa yg nurse ajar tu je dan sabar tunggu baby keluar sakit contrction tu mmg tk leh ingat pe sis kecuali sis dengan allah je😊
semoga semua baik baik saja 😊🎉🎉