5week first baby

Hi mommies ? Semalam sy pergi klinik sbb nk confirmkan kandungan brapa minggu +kerap sakit bawah perut . Doc ckap 9week , scan tk nampak kantung pon . Doc kata risau kandungan luar rahim ? refer hospital , doc ckap baru 5week . Scan lagi nmpak kantung kecik jee . Tapi doc ckap , dia tk confirm laaa kandungan tu dalam rahim atau luar rahim ? Ada any advice tak ? Ke ada yg pengalaman sama mcam sy ?

5week first baby
23 Balas

My first baby, gugur on 30 june. 11 minggu 4hari. Scan nampak kantung saja baby tiada 29hb tu. Doc suruh tunggu 2 minggu. Tapi pendarahan banyak keluar sakit perut sakit pinggang sampai tidak larat nak berdiri. Tidak tahan banyak darah mengalir esok 30hb terpaksa gugurkan. Takut hilang banyak darah.