week 5 pregnant

saya pergi klinik swsta tadi scan perut. tapi kantung tk nmpak lagi. then doctor scan lagi kot pregnant luar rahim. tapi doc ckp tkde pon. doc suruh dtng lagi 2mggu kot bru nmpak. saya dh mula risau klaw pregnant luar rahim . ada tak yg macm saya 😔#firstbaby

1 Balas

5w mmg normal sis tak nampak lagi. Biasanya 8w ke atas baru nampak. Penuhkan pundi kencing sebelum scan ye. Jangan skip folic acid. Banyakkan minum susu.

2y ago

Yup betul 😁