Early pregnancy scan 6w

Hi mommies, sy harini scan 6w dekat klinik swasta utk confirm pregnancy, tapi doc cakap dalam rahim kosong takda kantung. Jadi, doc agak mungkin kandungan masih 2-3minggu, lewat dari tarikh last period atau kalau ada spotting lepasni, mungkin ada possibility kandungan luar rahim. Doc advice repeat scan lagi 2weeks. Ada tak mommies yg sama mcm sy? Boleh share experience? Tqvm 😊 #firstbaby

2 Balas

Sy 6w doc kk scan xnmpk kantung jugak. since Sy pnh gugur, jd doc advise tvs. scan melalui vagina. alhamdulillah nmpk. doc dh sruh tunggu 2 minggu kan.. jd monitor jela any spotting or bleeding bole terus ke emergency

4y ago

tqq appreciate ur sharing 🌸

Ada masalah period tak teratur? Sy period tak teratur masa scan 6 weeks usia kantung baru 5 weeks

4y ago

takda ..setakat ni period cycle okay every month..cuma bulan ni tak dtg period lah