Risau

Nak tya ada sapa2 kes mcm saya?.. Ptg td ada bleeding then g klinik doc scan doc ckap mngndung luaq rahim teruih buat surat g hospital.. Smpai hspital doktor kt emergency buat scan ckap ada sstu kt rahim kt bukan kantung dn baby.. Truih refer pkar then pkar scan xjumpa apa.. Dia truih buat scoop scan kot bwah.. Alhamdulillah.. Jumpa baby ngn skli kntung dia...yg doktor2 ckap ngndung luaq rahim tu x.. Tp yg di orang nmpk tu cyst.. Ada cyst dsblah kiri.. Saya pregnant nk msok 7 mnggu.. Bulan depan ada tmujnji dgn pakar sakit puan.. Doakan saya dgn kandungan saya mmbsar dgn sihat yaa..

15 Balas

macam saya awal3 pregnant ritu. scan kantung tak nmpk. last3 refer hospital admit jgk 2 hari sbb dr nak amik dari utk 48 jam dia nak check bacaan beta HCG kalau naik byk tu okea mmg sah mngadung dalam rahim. alhamdulillah selepas 2 hark bacaan naik dgn byk. 2 mggu lepastu baru dpt detect cyst. alhamdulillah cyst tu pecah sendiri.

semoga urusan akk dipermudahkan semuanya.. and semoga akk and baby insyaAllah sihat sihat saja.. amenn..

macam sy ritu.. risau semua ada.. g jumpa dktr pakar alhamdulillah xda apa2.. skg dh 17 mnggu

semoga dpermudahkan urusan. baby dan ibu selamat dan sihat.

Semoga Allah permudahkan urusan sis sekeluarga ❤️🥰

semoga sis dan baby di berkati oleh tuhan amen🙏

aminnn sis..cuba lh kongsi share gmbr nk tgk sis

moga dipermudahkan dan selamat semuanya sis..

Semoga dipermudahkan urusan sis dan baby

semoga dimudahkan urusan puan aamiin