7 weeks scan

Nk tanye dgn sis, normal x 7 weeks scan x nmpak kantong then private doc cakap kandungan lua rahim & refer me to hospital.. pergi hospital doc pakar cakap xde kandungan lua rahim.. sy x tahu nk buat ape cz private doc ckap if this friday maseh xde kantong, nk refer ke hospital utk inject MTX. Apa ptt sy buat

1 Balas

sis ada minum air banyak sblum buat scan?sebab perlu minum air sblum scan utk nmpk kantung rahim