Scan 5week tk nampak kantung

hi ad tk pengalaman mcm saya? Saya kira dr tarikh period dh 5minggu 6hari.. saya g scan doc tk nampak kantung ..rahim je tebal..doc kata maybe kandungan msh awl dan persenyawaan lambat..upt saya pn dh dua2 terang lina... . sy scan awal sebab sy prrnah gugur 10minggu sbb bleeding dr first day...

1 Balas

5w mmg awal lg sis. Dlm tempoh ni sis jaga makan. Ambil mknn yg kuatkan rahim mcm halba. Mkn brokoli, avocado yg dpt tingkatkan hormon Hcg supaya embrio tu dpt menempel kuat. Jgn overwork, bnykkn bed rest. Kku sis risau, week 7-8 cuba scan lagi.. Ikut bawah ke