Zincofer

Hi mommy2x.. Hari ni g klinik dpt tau HB drop dri 10.4 ke 9.2.. Nurse tukar ubat iron tab ke zincofer..ada x antra mommy smua yg mkn ubat ni dpt alahan or kesan smpingan? N mcm mana nak atasi?

28 Balas

Sy pn doc bagi zincofer sis... sehari sebiji n sy mkn sblm tdur... tpi hari ni pegi kkia hb dari 10.3 turun ke 9.7... terbeliak mata sbb ingtkn at least ade la naik ckit... nurse refer dngan doc lg then doc tmbh sehari mkn 2 biji pil zincofer tu 😔 harap2 nti hb naik

4y ago

Ya sis..amen 😊