Ada pengalaman makan ubat zincofer?

Saya x pernah mkn ubat zincofer, baru dpt tukar ubat sbb hb tak naik, sebelum ni makan iron tablet. Ibu2 ada pengalaman makan ubat zincofer baby ok tak?

2 Balas

Saya dpt zincofer dr trimester 2 sampai skrg dah trimester 3. Alhamdulillah okay je. Walaupun kadang2 nak termuntah makan zincofer sbb bau dia tu, tp makan dgn air oren rasa better la sikit, kurang la bau dgn rasa nak termuntah tu.

2y ago

Alhamdulillah berat baby semua okay, ikut perkembangannya

saya xboleh mkn pagi zincofer rasa pening dan loya..saya mkn mlm sblm tidur.. lepas amik zincofer terus tidur..