HB Drop 25Weeks

25weeks5Days Pregnant HB tak pernah naik, selalu g check 10.7 kdg² 10.9, ulang² result yg sama..nurse dh tukar ubat drpd Zincofer ke Farrouse Fumarate(iron tablet) tp masih sama..ke cara pemakanan yg salah?or any suggestions?tq..#ingintahu #mohonmembantu#sharing

1 Balas

Iron rich diet. Lps mkn makanan tinggi zat besi, makan buah tinggi Vitamin C sbb Vitamin C bantu serapkan zat besi dlm darah. Ambil pil zat besi dgn jus limau.