NEW OBEMIN OR ZINCOFER

Assalamualaikum selamat malam semua.. Dari awal buka buku smpi ni MKN new obemin .. tapi sy punya pening sakit kepala MMG xbole bincang la.. bile cek hb cucuk jari drop bwh 10.. amek dekat lengan 12 ke atas.. smlm cek up 10w.. staff nurse tukar ubat zincofer .. pening tuh da kurang la sikit.. Cume nak tau hb ok x MKN zincofer ni.. dua anak lepas mkn iron tablet biasa tuh Jee hb ok xde masalah..sy kena cek 2mgu sekali ...

1 Balas

Zincofer better then obimin. Tp apa2 vit hanya membantu. Yg pntg pemakanan kita