Hb turun,buku jd kod merah,tukar ubat..

Msuk 5bln buku dh btukar sticker merah dsbbkn hb drop sgt2.. Sy bleeding 2 ari,lps tu hb sy mmg drop sgt2.. Dari 11.3 jd 10.2..then nurse suh ambik darah cucuk dkt lengan result hb mkin jtuh 9.2.. Dari stiker hijau dh jd merah..doc tukar ubat dari ubt iron yg biasa tu kpd zincofer.. Cmne yee cara mkn ubt zincofer ni? Adakah sy perlu tggu 2jam lps mkn bru mkn ubt tu atau xde gap dh? #ingintahu ##pleasehelp #firstbaby #bantusharing #seriusnanya

2 Balas

Sama jugak cara makan. Better makan sebelum tido, makan dgn air masam2 so kurang sikit rasa nak muntah. Yg penting gap sejam dua dgn makan berat, susu, caffein.

2y ago

ingtkn yg ni xperlu gap dh...ok terima ksih sis

Lepas mkn tggu 2 jm bru mkn ubt