Zincofer

Hi mommy2x.. Hari ni g klinik dpt tau HB drop dri 10.4 ke 9.2.. Nurse tukar ubat iron tab ke zincofer..ada x antra mommy smua yg mkn ubat ni dpt alahan or kesan smpingan? N mcm mana nak atasi?

28 Balas

sbelum ni mkn obimin hb drop sbb kdg skip makn.. misi sruh mkn iberet tp kne bli sendri.. alhmdulillh naik.. bru ni g checkup doc sruh mkn zincofer.. dia kata sama.. xpyh beli da sebb kk ad sediakan.. nie 2hr da mkn.. so far okay.. nty 2mggu lg checkup tgk la naik or trun..