alahan teruk

Hi mommy2 smua .nk tnya .ada cara lain x nk hlg kn mual/muntah/mabuk smua ni ..tecium bau org msk dah nk muntah .malah ,tgk vdeo org msk2 pun rasa nk muntah .pelikk.slalu kalau cmni baby girl ke baby boy yer mommy2?

1 Balas

xsmstinya jga gnder nie sis...Heheh alahan nie xboleh tntukan jantina..Scan pon kdg2 slh hehe..Kne sbt je lah sye pernh alami 3bln so kne lah berthan..Mkn pon muntah bau nasi..Mnum sup je mampu

5y ago

yup alahan xtntukan jntina..Heheh perut pon sma..