alahan teruk

Assalamualaikom....maaf lh sekadar nk berkongsi....sy mngandung kli ni lngsong x blh tgk makanan bl tgk rasa nk muntah...klu kt rumah suami bg ank2 mkn..abis sy muntah...klu bkk fb tgk org share pic mkn tekak sy kembang...masuk hari ni seminggu sy mabuk x mkan jenis nasi atau mee y lalu buah n air..tolong sy mommy2 ap patut sy buat...sian baby dlm perut..pregnent 6week??

1 Balas

Wa'alaykumussalam. Semoga selera sis ada balik secepat mungkin. Rasanya sis kena cuba cari makanan yg sis boleh telan, kalau tak boleh juga teruskan makan buah, salads dan minum susu. Boleh juga rujuk doktor, sebab ada ubat untuk alahan yg teruk.

5y ago

Tq atas nasihat...dan cadangan