alahan

Assalamualaikum semua,nk tnya pndpt sikit,kndgn saya bru msuk 8 week, saya tak boleh bau tumis2 bau pelik2 jdi mual nk muntah,saya nk tnya sllunya berapa lama ya kebiasaan alahan ni? Ank first tu x brp thu,klau kjp je lega la sikit sbb nk memasak tu bkn main siksa thn bau,kdg x bleh nk msk lgsg teruk sgt x thn bau,mohon share pndpt ye,tq

2 Balas

mmg normal sis . sy pon awl2 xbole msk . bau org msk pon xbole . sy akn lari msok bilik tutul pintu . lg2 msk sambal2 . lg xbole bau . nt da 3bln ke ats akn ilang alahan ny . pemulaan je dy alahan teruk . lame2 da xd n ilang . ny da bole ke dapo seprti biase.

sye 3bln keatas bru hilang