Alahan baby girl

Hai nk tye momy smua, ada tak yg pernah pregnant baby girl , baby girl first alahan teruk, second baby girl takde alahan? Or ada tak alahan biasa mcm mual mual tapi x muntah. Ciri ciri ke. Thank you.#bantusharing

1 Balas

sy waktu mengandung girl 1 trimester sakit kepala Smpai xbleh bediri duduk pun trus pening² nak baring je nasib 1hari je sakit kepala esoknya ok dah.. alahan teruk Btul.. xbleh bau masakan or wangi²...nasib 4bulan mcm tu makin oke sikit²😅