ikhtiar hamil

hi mommy2 semua boleh mommy2 share tips utk ikhtiar hamil? terasa sayu hati bila period selalu dtg ontime. suami selalu pegang2 perut sbb nmpk simptom2 pregnant. tapi bila test negative & period.. boleh mommy2 bantu. terima kasih yaa. jgn kecam yaa.

21 Balas

cadangan saya : - 1. buat pemeriksaan kesihatan dalaman. 2. makan makanan berkhasiat. 3. cubaan saya dengan suami makan pil Himalaya speman + kapikachu ( rujuk pakar dorang speman untuk membuatkan pancutan air mani akan lebih jauh dari biasa dan kapikachu untuk perbanyakkan air perempuan dan mudah sperma nak berenang ) #sorryayattaksopan. saya dan suami 3 bulan pil ni. 4. cuba berurut. sebulan sekali selama 3 bulan berturut. 5. jangan pk sangat bab pregnant atau anak sebab kalau stress pon takot payah nak lekat. sbb masa ni saya asik pk mmg tak penah yang lekat. 3 bulan sebelum pregnant mmg redha malas nak pk. masa ni saya TTC 1y 6m baru dapat anak yang pertama.