IKHTIAR HAMIL

Boleh x mommy2 try suggestkan ikhtiar2 utk hamil kt sy. . Sy dh 5 tahun mnnti zuriat ... Sedih sgt ?

12 Balas

Cuba sis amalkan minum susu kambing & badam slalu. Lps period plak sis minum jus utk matangkan telur. Blend avocado + kiwi + apple hijau+kurma ajwa+madu+perahanlemon+pati delima+bee pollen.. Minum lps kering period smpai 3 hari lepas hari subur sis..

5y ago

Doakan sy sis.

Makan makanan seimbang bernutrisi..amalkan makanan panas,dan herba2 cina..Dan paling cepat jangan mnum ais..atau air sejuk..sy ada kawan 9 tahun tggu zuriat last2 dapat sbb dia berhenti mnum sejuk dan mgambil diet seimbang..

5y ago

welcome sis..goodluckk 👍🏻👍🏻👍🏻

5 tahun dah boleh refer doctor sis. Kadang2 ikhtiar macam2 kalau xtau keadaan dalaman badan pun xelok jugak. Ikhtiar tradisional, pada masa sama moden pun buat jugak. Jumpa la doktor. Boleh cek lagi detail

5y ago

Trma ksh cdgan awak sis .. 😘

Try makan asid folic, ank pertama sy mkn asid folic bbrapa bulan lekat alhamdulillah , skrng ikhtiar mkn asid folic balik sbb nak tmbh lgi baby😊 doakn sy ye 😊

Maaf sbb klau apa yg sy ckp agk sensitif...cuba bersedekah & niat..moga ALLAH bg zuriat utk puan..kdg ad bnde kita buat menghalang rezeki..cuba cara ni

5y ago

Sama2

Sya pun sama tggu zuriat smpai 5 tahun.. Skarng dah ada.. Sya guna urutan tradisional.. (Urut bidan)

5y ago

Ok sis ... Tq sis

Jumpe doctor utk check kesihatan sis dan suami.. dptkan nasihat pakar utk keselamatan..

5y ago

Dah jmpa dh sis ... Tpi mcam tu juga ...

Hai sis. boleh cubaa vivix shakleee. klu berminat leh tggalkan no fon❤️

try mamom hope dengan madu turki wawa zainal. insyaallah ada rezeki sis

5y ago

2 botol rm120 kot tk silap try tgk dkt ig soulead.hq

Kawan sy ikhtiar dgn jus mamomhope.. Alhamdulillah dh 2 line

5y ago

Bkn sy, tp kawan.. Xsilap 1botol je.. Amik yg 1 set utk suami isteri k.