Pregnant / Tak

Hi mommy2 dekat sini, nk tanyaaa .. kalau mcm ni tanda² dah pregnant ke .. sbb dah delay period 2 hari .. spptnya dtg 18/19 period .. ad juga test sebelum period yg clearblue punya .. yg latest yg pink dgn jenis casette .. biru punya tu opk .. terima kasih .. #ingintahu #pleasehelp #firstmom #firstbaby

Pregnant / Tak
1 Balas

waa positive! pragnant la tu sis ..congratulation! baru 2 hari miss period hormon HCG baru nak build up memang samar2 hehe.. cuba check after one week.. i pun mcm awak jg miss sehari je bukan main cepat lg i check hahaha excited mix nervous alhamdulilah pragnant ank ke-2 sekarang. 😊