ikhtiar hamil

hi mommy2 semua boleh mommy2 share tips utk ikhtiar hamil? terasa sayu hati bila period selalu dtg ontime. suami selalu pegang2 perut sbb nmpk simptom2 pregnant. tapi bila test negative & period.. boleh mommy2 bantu. terima kasih yaa. jgn kecam yaa.

21 Balas

sy ttc 4tahun..tahun ke4 bulan puasa Allah bgi 2line...tips dia sy buat kelapa bakar dri awal tahun 9kali , turun kan berat dgn buat IF turun 12kg, sedekah jumaat, solat hajat, mintk org doa kan...spe2 je sy mintk doa kan..org buat umrah kirim doa...mintk redha mak sbb ayah dah xde..pastu sy doa...nk sgt bgi mak n mak metua cucu dri rahim ni..atas rezeki jgk Allah bgi...kta jgn putus asa yaa...lmbt atau cpt pasti Allah bgi..