ikhtiar hamil

hi mommy2 semua boleh mommy2 share tips utk ikhtiar hamil? terasa sayu hati bila period selalu dtg ontime. suami selalu pegang2 perut sbb nmpk simptom2 pregnant. tapi bila test negative & period.. boleh mommy2 bantu. terima kasih yaa. jgn kecam yaa.

21 Balas

sis cuba amalkan air rebusan buah zuriat.. suami isteri kena amalkan..boleh tgk khasiat buah zuriat dkt google.. ni salah satu iktiar org arab dulu utk hamil.. buah ni asal dari mekah so dtg dri tempat yg suci..moga Allah bantu iktiar sis utk hamil.. sambil amal sambil bykkan doa.. saya amalkan masa khwen 1 mnggu.. sebulan lebih dh mengandung..alhamdulillah rezeki Allah bg..yg penting kena displin masa amalkan mnum air tu.. dan doa jgn putus..