ikhtiar hamil

hi mommy2 semua boleh mommy2 share tips utk ikhtiar hamil? terasa sayu hati bila period selalu dtg ontime. suami selalu pegang2 perut sbb nmpk simptom2 pregnant. tapi bila test negative & period.. boleh mommy2 bantu. terima kasih yaa. jgn kecam yaa.

21 Balas

sy 3 thun ttc.. tak pikir sgt pun.. husb pn faham.. tp mmg rjin bdoa n sedekah tiap hari niat nk ada zuriat.. Alhamdulillah Allah makbul kn🥰 .. niat mmg nk cek kesuburan..blm sempat pegi Alhamdulillah prgnt.. smoga awk dikurniakan buah hati x lma lagi.. Aamiin 🥰

2y ago

semoga masliah binti ladjamil dikurniakan zuriat bulan ni.. Aamiin3 Ya Rabbal Alamin 🤲