Masa tidur

mommy2 mcm mana urus masa tidur ye? hari hari pening kepala sbb tak cukup tidur. bila baby tidur rasa sayang pulak nak tidur skali sbb masa tu dapatlah masak, cuci baju dan sbgnya 😉suami tlg buat kerja rumah, tp kadang2 sian kat dia byk tlg saya.. dia sibuk kerja, malam tidur lewat buat keje, pulg kerja tlg saya pulak.. ke nak makan vitamin utk tenaga?

19 Balas

bab tidur, kalau letih sangat join je anak tido.. badan awk, awk boleh rasa, sakit kepala mmg ubatnya tidur je.. kalau kita sakit abis semua benda xboleh buat, sian anak sape boleh jaga perfect macam kita sendiri yg jaga kan hhehe.. cuci baju, sidai baju suami sy buat.. kalau sy sempat masak, mesti xsempat kemas anak dh bngun.. suami balik nmpk apa yg xsedap mata memandang tu dia la buat , melainkan dia tengok anak sy settle kan..