kira baby kick

saya tahu cara kira. cuma sbbkan bru nak start kira..saya confused. saya suri rumah, saya start masak,buat kerja rumah semua dlm pukul 1 tghhari. kol 9 lepas suami gi keje smpai kol 1 tidur... sbb nnti mlm biasanya tidur lewat sbb laki balik keje lewat,nak spend time dlu. tu yg sye kene tidur siang. dah tu,mcm mne saya nak kira pergerakkan baby? ada x cara supaya saya still boleh tidur ????

2 Balas

kira waktu petang pun boleh , last kira jam 10pm. sy pun haritu mcmtu kerja petang, balik lewat malam.. bngun pukul 1/2pm mcmtu.

hihi ada baby kena ada perubhan kitaran tido sis untuk memudahkan urusan sis & baby .. takut berlaku kekeliruan