Berat Badan Naik Banyak

Mommy2 ade pglmn berat badan naik byk x dlm sebulan? Patutnye 500g shj kan.ni sy naik sampai 2kg..nurse dah bising ??

31 Balas

Masa pegnant ank slung mcam tu la. Sellu nurse bising 😂😂 tadah telinga je laa

Sy turun 500g pulak dlm satu bulan ne. . Baru je timbang pagi ne kat kkia 😅

🙋2kg 2minggu. Hehe. doc suruh kurangkn mknn berminyakkk dan berlemakkkk.

Sya 2 kg seminggu naik. Kandungan 5 bulan.

Kalau naik cepat sgt nnt kena minum air gula awal..

sy dh 24weeks lps rya ritu 23week naik 4kg...

Siap sedia la minum air gula awal sis..🤣

Berat sya skg 90kg. Seminggu naik 2 kg

sy mase preggnt 67 . skrg 18week pun 67😅

5y ago

haha bak kata asben . senanye sy yg kurus . perut nmpk maken besar

Hahha sy naik 4.5kg dlm mase 4 mggu

5y ago

Nurse tu gelak kan sy.. Sy dh lh kncing manis.. Suspek darah tggi plk tu.. Haha. Dh nk dkt due ni..