Berat Badan

Salam semua ? Masa first buat buku pink, nurse ada pesan setiap bulan kalau boleh tambah berat badan 500g. Tapi belum cukup sebulan berat tambah 3kg ?? Takpe kan? Takut kena marah dengan nurse. #16weeks

2 Balas

tak kene marah tapi kene tegur. hehe.. sbb under weight boleh naik 2kg je sebulan. dorang risau kalau kencing manis je. selagi takde apa2,takde masalah naik sampai max 18kg dr berat asal.hehe.. sy pun sebelum ni berat tak penah sampai 50kg..selalu 45-46kg je...eh tiber pregnant ni naik sampai 61kg dah.haha

5y ago

good job good job semoga berjaya. hahaha..

Sy tak kena marah sbb sy lost banyak. Alahan punya pasal hehe