Preggy 31 week

Hello mommy semua, Ada x experience mcm sy kalau mlm nk tdo amik masa lama nk selesakan diri utk tdo? Senjak ni mata ngantok tp kurang selesa apabila nak tdo,kejap ke kiri kejap ke kanan kejap terlentang?.

10 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Sama. On aircond sejuk, off pakai kipas plak rasa panas, mandi jadi mengigil plk. Serba tak kena.... Sudah nya jalan penyelesaian main game, kali ni toon blast. Main smpi rasa mengantuk. Tiap kali mengandung rasa gitu. Huhu...

sama..bila dah masuk 37w, lg la susah nk tido..nk pusing kiri kanan pun makan masa..kena ada step by step..hahaha..try mcm2 posisi utk tido..nk dptkan posisi yg selesa tu punya lah payah

4y ago

bila dah dpt posisi yg boleh tido tu, jgnla kacau..kalo dah terjaga tu, smpai ke pg takleh nk tido 😅

VIP Member

Masa pregnant 2nd baby dulu I had this experience too. Baby gerak active sgt dr tgh mlm smpi ke subuh. Then suhu bdn makin panas, susah nak tidur. Badan makin x selesa.

VIP Member

Ye sis.. sy pun mcm Tu juga... 😌 Kekadang sakit pula hati tengok suami selesa je tdur awal😂😂😆

4y ago

Haha... Sabar je laaa... 😅😅😅 demi baby yg dinanti.. Terus kuat ye sis.. 💪💪💪

VIP Member

Saya juga begitu... Susahnyer lahaiii mata nak lelap... 😭😭😭😭

VIP Member

normal . saya pun macamtu...kekadang tidur dalam gelap baru boleh tidur

Samalah.. mmg ssh gila nk tdo, bila dh tido, sejam skali terjaga..

samaa .. ni bila dh 35w , lg teruk xleh tido nye haihh

sma lh memng sush nh tdur.

Samalah