Preggy 31 week

Hello mommy semua, Ada x experience mcm sy kalau mlm nk tdo amik masa lama nk selesakan diri utk tdo? Senjak ni mata ngantok tp kurang selesa apabila nak tdo,kejap ke kiri kejap ke kanan kejap terlentang?.

10 Balas

sama..bila dah masuk 37w, lg la susah nk tido..nk pusing kiri kanan pun makan masa..kena ada step by step..hahaha..try mcm2 posisi utk tido..nk dptkan posisi yg selesa tu punya lah payah

5y ago

bila dah dpt posisi yg boleh tido tu, jgnla kacau..kalo dah terjaga tu, smpai ke pg takleh nk tido 😅