35 week

?start 35 week ni perut asyk mengeras je mlm nk tdo pun susah dah mcm berjaga anak plak ?...kul 5@6 bru blh tdo meme mcm ni k kalo da mngeras sampai kite pn xleh nk tdo kalo dy mngeras kejap xpe ni lama rsa nk pecah perut ???...tp kalo ingtkn blik msti kta akn rindu moment mcm ni tp tu laa ?

1 Balas

Btl tu msti rindu. Sy tggu hari je nk bersalin. Mmg nk baby cpt2 klr. Tp ada masa terpikir msti rindu saat2 dia dlm perut. Bila ckp dgn husband, husband reply klu rindu anytime boleh letak baby lg dlm tu. Sabar je laa🙄.

3y ago

haha. lawak suami puan. tp btullah tu kan 😂