hilang selera makan

hi mommy semua.. sy pregnant 8minggu.. tapi saya hilang selera makan.. sy lapar sgt tp x lalu nk mkn pape.. kalau mkn pon dua kali suap je pastu stop. klo x mkn plak sy pning2 rasa nk pitam. nk mkn plk x lalu mkn.. x tau nk buat mcmne.. blh share kn ape2 tips x utk ade selera mkn.. tq sume.

16 Balas

Sama lah macam saya sis, baru masuk lapan minggu jugak. Selera nak makan takde langsung lagi lagi kalau nasi. Fikir nak makan nasi pun dah rasa loya, takde selera. Saya banyak makan buah je sekarang ni tambah biskut jacob sikit sikit buat alas perut. Nak berlapar kesian pulak baby nanti dia baru nak membesar. 😄

5y ago

haah sme... sy pon bile trbyg nasi ke mee ke trus loya nk munth.. sy mkn waffle ke roti ke bru blh trme sikit.. tu la x mkn sian kt bby die br nk besar.. tp nk mkn x selera plk..