Makan apa bila x lalu makan.

Hi boleh share? Sy harini genap 5w dh rasa x selera mkn nasi. Tapi lapar. Korang mkn apa sbg gantian.

14 Balas

Sy byk mkn buah2 pastu benda masam2 tp x mau la masam sampai sakit perut mcm tomyam..jus buah2 pun minum gk

5y ago

Maybe tomyam tu x sesuai dgn awak..mcm sy mkn bg hilangkn loya muntah ja..hat len2 gantikn dgn yg mampu awak mkn

Macam sy sup² pedas. Tapi jangan pedas sangat. Tu je yang boleh makan klu tak selera 😂

5y ago

Yup. Sy tomyam & sup sayur baru selera. ☺

sy mkn kurma,kismis ngn buah2an lain..pastu roti n susu

Sy pun sama mcm sis.. Sy kuat kn minum susu

sya makan bubur kosong..supaya muntah nanti tak sakit.

5y ago

ya sya pun mkn bubur ja.campur dgn kicap hitam yg mahal tu,aku lupa nama dia,bovril ka..skrg dah 19week..apa makanan pun aku bedal skrg😂

Saya mkn roti, bihun, sup2. Selera sikit

always spare biskut n roti,minum milo

Mkn kurma, buah, kismis, roti sis

Makan roti, biskut, sup dan buah

Jambu batu