tak selera makan

hai semua nk tnya bahaya tak kalau sy tak mkn nasi .kadang seminggu 2 kali ja sbb tak lalu nak makan..masa temester 1.. x lalu jgk mkn.. elok masuk temester 2 selera tingkat..skrg otw nk masik temester 3 tiba ii x lalu mkn balik mcm dlu..risau la jgk kalau x mkn..kadang mkn roti dgn jem 3 keping dri pgi sampai malam .. nk masak pon jdi malas sbb suami sorg ja mkn kadang tu... ada cara tak utk naik selera mkn

1 Balas

Mkn buah2an sis mcm tembikai utk air byk. Sayur2 jgk jgn skip