Makan maggi

Bleh ke mkn maggi msa preggy ni? Rasa x lalu nk mkn,tp laparr huhu,xde selera nak makan yg lain.#firstbaby

2 Balas

boleh je. tapi first trimester tu kurangkan maggi 2 minggu sekali macam tu. sebab apa kita makan mempegaruhi perkembangan bayi dalam kandungan. maggi kan tak sihat. saya pun makan je maggi ramen tu

bole...sy kkdg mkn jgk megi cup kari/tomyam tu...tp jgn amalkan sllu...lpstu megi tu rendaman pertama tu buang dlu air die...pkai air rendaman yg kdue...