hilang selera makan

hi mommy semua.. sy pregnant 8minggu.. tapi saya hilang selera makan.. sy lapar sgt tp x lalu nk mkn pape.. kalau mkn pon dua kali suap je pastu stop. klo x mkn plak sy pning2 rasa nk pitam. nk mkn plk x lalu mkn.. x tau nk buat mcmne.. blh share kn ape2 tips x utk ade selera mkn.. tq sume.

16 Balas

Cari mknn yg mmbuka selera. Tak semestinya nasi, roti... Western food ke, buah2 ke, juice ke, pizza hut ke kfc ke mcd ke. Jnji makan. Awl2 mmg mcm tu

5y ago

ohhhhh ok2... thank u sis..