hilang selera makan

hi mommy semua.. sy pregnant 8minggu.. tapi saya hilang selera makan.. sy lapar sgt tp x lalu nk mkn pape.. kalau mkn pon dua kali suap je pastu stop. klo x mkn plak sy pning2 rasa nk pitam. nk mkn plk x lalu mkn.. x tau nk buat mcmne.. blh share kn ape2 tips x utk ade selera mkn.. tq sume.

16 Balas

Normal bg awal2 pregnant , klu x lalu mkn berat cube cari yg sis blh telan, sy masa awl2 memang x lalu mkn yg berat2 yg blh telan buah2an jerrr , tanya org keliling dia org kata xpa janji ada makanan msok tp paksa jgk mkn brat walaupon sket tkot xda tenaga

5y ago

ok.. thank u sis...