sedih

mommy pernah tak rasa tiba2 sedih? . sedih sebab teringatkan alahan, nak makan takde selera . tapi lapar.. pada masa yg sama pinggang sakit sangat. nak tido semua posisi tk kena . dgn mulut mual2 nk muntah tp tak termuntah... perut tk selesa sgt .last2 air mata keluar berderau ? tk tahu kenapa sebak sgt ?

23 Balas

Saya alahan dari 7weeks teruk sgt smpai 20 weeks ni. Makan minum semua keluar balik badan masuk angin pedih perut. Makin berkurang tp masih muntah. Badan tk selesa tp kenangkan lagi berapa bulan je nak bersalin, sy redha je hehe